Autor: 021.rs

Novi Sad
24.11.2023.
14:05
Gradska uprava za socijalnu zaštitu obaveštava Novosađane da mogu da podnesu zahtev za izdavanje nalepnice za označavanje vozila osoba sa invaliditetom za 2024. godinu.
  • valentina

    24.11.2023 22:38
    Biciklista
    Moj komsija tri godine posle smrti majke i dalje se parkira na mesto za invalide.
    A parking do njega koristi komsija koji je na oca registrovao auto sa bosanskim tablicama i on se takodje parkira na drugo mesto.Niko ih ne prijavljuje a prave budale sve stanare. Kome da prijavim slucaj?
  • @Vozač

    24.11.2023 20:02
    Ne vidim nijedan razlog da se za slučaj kakv ste opisali izda markica za parkiranje na mestu za lica sa invaliditetom. Ta mesta treba da budu za osobe sa otežanim kretanjem, za osobe u kolicima i zato i ima onaj šrafiran prostori. Preterujemo.
  • Na žalost,

    24.11.2023 17:02
    Česte su zloupotrebe sa ovim markicama i parking mestima. U dobrom delu slučajeva, osobe sa stvarnim invaliditetom ne koriste ta vozila, već članovi porodice da bi iskoristili odbitak pdv-a na vozilo. Prodjite limanom na primer: zvrje mesta prazna bez vozila 90% dana u nedelji.
  • Возач

    24.11.2023 15:30
    Као наглув обострано преко 80% не могу да добијем уверење о телесном оштећењу од инвалидске комисије,по њима не испуњавам услов ,али има оних што су оперисали чашицу у колену па су добили уверење да су инвалиди иако им не представља проблем у ходу,е сад медицина и сама комисија је за богу плакати ,за слушни апарат имам право на инвалидност и рефундирање куповине апарата а за налепницу немам

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna